Arbeta smart med Microsoft 365

Målet är att du ska känna att du är vän med Microsoft 365. Därmed kan du bli mer effektiv och arbeta smart och på rätt sätt med Office 365. Med kunskapen kan du bli effektivare i din vardag. Du får hjälp att lägga pusslet rätt för när du ska använda vilken funktion i Microsoft 365.
Målgrupp
Kursen är anpassad för dig som känner dig osäker på hur du på effektivaste sättet ska kunna arbeta med Microsoft 365. Även du som har fått ansvaret för att ansvara för Microsoft 365 när ni på företaget ska införa det.
Förkunskaper
Förståelse för att Microsoft 365 kräver ett nytt arbetssätt, du ska ha använt Microsoft365 och lärt dig hitta till de vanligaste funktionerna.
Kursledare
Ove Bristrand har utbildat många i att arbeta med Microsoft 365. Ove har själv arbetat med Microsofts molntjänster sedan 2009.
Innehåll
Under första halvåret 2021 hålls kursen under 2 halvdagar via Microsoft Teams. Kostnad är 4 950 kronor plus moms per deltagare.

Kursen hålls på Ulvsunda Kontorshotell i Bromma där NetIntegrate har kontor. Lunch och fika ingår i kursavgiften som är 5 800 kronor plus moms. Kurstiden är 9-16, kursledare finns på plats 8.30-16.30.
Kursavgiften faktureras vid anmälan med 30 dagars betalningsperiod dock senast innan kursstart. Anmälan är bindande, du kan flytta till annat tillfälle om det finns plats. Du kan även överlåta din plats till annan deltagare.
Anmäl dig till kursen