Aktiviteter

Här kan du ta del av våra kommande webinarier. Anmäl dig genom att klicka på "Anmäl dig här" och fyll i dina uppgifter. Vi skickar vi ut information innan om hur du ansluter till mötet. Du kan även ta del av våra tidigare webinar på vår YouTube kanal. 
Webinar: 19/3, kl 12:00
SharePoint som Intranät och inte bara för dokument

På detta webinar får du se hur du kan använda SharePoint till mer än att spara dokument, det som fokuseras på är att skapa ett modernt Intranät med SharePoint. Webinaret är 25 minuter, efter det kommer vår VD Ove att stanna kvar för de som har frågor eller vill boka en personlig genomgång för hur det passar dig.

Anmäl dig här

Vill du se våra tidigare webinar kan du besöka vår Youtube kanal där du hittar inspelningar från våra webinar.

Webinar22/1, kl 12:00
Dynamics 365 för servicearbeten

För företag med servicetjänster passar Dynamics 365 utmärkt. Microsoft har nu två licensformer för Dynamics 365, en som passar små företag. Den kommer vi att prata om på vårt webinar och du kommer få en inblick i vad det kan ge dig. Webinaret är 25 minuter, efter det kommer vår VD Ove att stanna kvar för de som har frågor eller vill boka en personlig genomgång för hur det passar dig.

Länk för inspelning
Webinar: 5/2, kl 12:00
Modernisera dina listor, skippa Excel

Att skapa listor är en rutin som ofta löses digitalt med Excel. På detta webinar kommer vi att visa hur du kan använda den ganska nya funktionen Microsoft Lists fungerar. Har du Microsoft 365 så ingår denna funktion utan kostnad. Webinaret är 25 minuter, efter det kommer vår VD Ove att stanna kvar för de som har frågor eller vill boka en personlig genomgång för hur det passar dig.

Länk för inspelning