kort om netintegrate

Vår uppgift är att digitalisera våra kunders verksamheter

NetIntegrate grundades år 2004 av Ove Bristrand som jobbat inom IT branschen i 36 år. Sedan dess har bolaget vuxit och idag är vi fyra anställda som driver företaget framåt. Resan hit har varit spännande och vi ser framemot att växa och bli fler engagerade medarbetare.

Vi tycker det är viktigt att ta hand om våra kunder så de känner sig sedda och omhändertagna. Genom att skapa en bra relationer till våra kunder kan vi tillsammans utvecklas och förbättras, vilket vi tror leder till nöjda kunder. Vi tror också på att våra nöjda kunder senare lockar nya kunder till vår verksamhet. 

Vi har kunnig och motiverad personal som ständigt letar efter sätt att utvecklas, förbättra kundnöjdheten och öka produktiviteten inom företaget. Vi är stolta över den kompetens vi har inom Microsoft molntjänster, detta har lett till att vi är Microsoft Silver Partner. 

Läs mer om oss på NetIntegrates berättelse

Vår vision  

Vi hjälper organisationer att digitalisera sin verksamhets processer och rutiner för att de anställda ska bli mer effektiva i sitt arbete för att frigöra tid i och utanför arbetet.

Vår mission

Att arbeta online på valfri tid, plats och med valfri enhet är vad vi syftar på i vår slogan;  "Online all the time, anywhere with anything".