Power Platform

Power Platform möjliggör byggandet av skräddarsydda appar, både för webb- och mobil. Power Platform består av tre beståndsdelar: Power Apps, Power BI och Power Automate. Power Platform är en samling verktyg som låter oss skapa både enkla och avancerade gränssnitt och med funktioner som går att koppla upp mot egna eller befintliga datakällor. Med Power Platform kan du hämta data från en gemensam databas som håller dig uppdaterad med rätt information. Med hjälp utav realtidsuppdaterad data från rapporter som Power Platform tar fram åt er har ni rätt förutsättningar att fatta rätt beslut. Power Platform är framtiden.

Vad är power apps?

Power Apps är en uppsättning appar, tjänster och kopplingar samt en dataplattform som utgör en miljö för snabb apputveckling, där vi kan skapa appar som är anpassade efter dina affärsbehov. Power Apps går att ladda ner i Windows, iOS och Android. Vi kan bygga en skräddarsydd app till er på nolltid efter era önskemål.

Vad är power bi?

Power BI är en samling programvarutjänster, appar och kopplingar som arbetar tillsammans för att förvandla dina orelaterade datakällor till sammanhängande, visuellt fördjupande och interaktiva insikter. Med Power BI kan du enkelt ansluta till dina datakällor, visualisera och upptäcka det som är viktigt för just er organisation.

vad är power automate?

Power Automate är en integrationstjänst, som skapar möjlighet för användaren att koppla samman massor av olika system. Power Automate använder över 300 anslutningar till olika molntjänster för att skapa automatiserade flöden. Power Automate kan hjälpa dig att uppdatera och nyttja olika funktioner i olika applikationer utan att behöva skapa komplexa processer.

5 funktioner med Power Platform:

  • Du kan skapa smarta formulär i Power Apps.
  • Du kan bearbeta svaren från ett formulär i Power Automate.
  • Analysera svaren med Power BI.
  • Samla informationen i Dynamics 365.
  • Skapa en gemensam databas för företagets samlade information.

Hur kan vi hjälpa dig? 

Att du och dina kollegor ska känna sig bekväma med systemet är en självklarhet för oss. Om Power Platform låter som något för er genomför vi gärna en demo för dig och dina kollegor. Vi kan även hjälpa dig göra en kravspec på införande. Vill du veta mer om säkerhet i molntjänster har vi ett antal utbildningar, titta på vårt kursutbud och lär dig mer.