Dynamics 365

Vad är Dynamics 365?

Dynamics 365 är inte bara ett affärssystem i molnet, det är en plattform som öppnar upp för nya möjligheter.
Dynamics 365 slår samman CRM-system och affärssystem till ett och samma system, som går att anpassa efter ditt företags profil och behov. Att hantera ett serviceärende manuellt på ett företag kan fungera i en mindre skala, men när ditt företag växer sig större krävs det rutiner och processer som gör att allt går rätt till. Du kan via en dator, surfplatta eller mobil skapa och uppdatera arbetsordrar digitalt, du kan även lägga till produkter och tidsåtgång för att få med alla kostnader. 

Vid implementeringen av Dynamics 365 lägger vi ett stort fokus på att utbilda dig och dina kollegor att använda systemet och förstå hur det fungerar. Vi strävar efter att ni som företag ska kunna arbeta självgående men självklart finns vi alltid ett samtal bort om ni har några frågor. Vår process er ut så att vi genomför en analys av ert företags behov som vi senare sammanställer i en aktivitetsplan och vid själva implementationen av Dynamics 365 finns vi med som rådgivare.

5 fördelar med Dynamics 365:

  • Ett system som är anpassat för både ärendehantering och CRM.
  • Tillägg till Office 365 som du når via samma inloggning.
  • Ett system som är anpassningsbart efter dina behov.
  • Kan lätt integreras med andra applikationer i Microsoft 365 samt andra system via API.
  • Ett system som gör det lätt att skapa överskådliga grafer och rapporter. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Att du och dina kollegor ska känna sig bekväma med systemet är en självklarhet för oss. Om Dynamics 365 låter som något för er genomför vi gärna en demo för dig och dina kollegor. Vi kan även hjälpa dig göra en kravspec på införande. Vill du veta mer om säkerhet i molntjänster har vi ett antal utbildningar, titta på vårt kursutbud och lär dig mer.