PARTNERS

Crayon

Vi hanterar molntjänstlicenser via vår partner Crayon som är enbart fokuserade på licenser.
Vi kan erbjuda prenumerationer på Office 365, Dynamics 365 samt Azure.
Crayons portal som vi använder gör att vi kan automatisera mycket av vår hantering av licenser.
Du kan få tillgång till att hantera era licenser i Crayons portal som vår kund. Vi får mail varje gång du gör en förändring.

Also Distributör

Also är en distributör av en mängd produkter inom IT och telekom. Du som kund erbjuds ett stort utbud av produkter som vi kan leverera tillsammans med våra tjänster molntjänster. Vi beställer i stort sätt alla våra produkter via Also såsom Lenovo datorer, Microsoft licenser, tillbehör till datorer och skrivare.

Microsoft

Hos oss får du tillgång till en Microsoft silver partner med lång erfarenhet av att arbeta med Office 365 och SharePoint. Vi är din guide i molnet.

Codetwo

Med produkter från vår partner Codetwo kan din organisation få backup på mail och filer i Office 365. En backup som försäkrar att data inte försvinner från din organisation. Codetwo erbjuder även lösningar för flytt av mail till och från Office 365.

Bintec-Elmeg

Med säkra och stabila nätverksprodukter är ett måste för att kunna arbeta med molntjänster. Med hög kvalitet och ett egenutvecklat operativsystem byggt på Unix kan du dra nytta av produkter från Bintec-Elmeg. Brandväggar med stöd för IP-telefoni, trådlösa nätverk för kontor och industri, samt telefonväxlar är produkter vi hjälper dig med.

Adobe

Vi har tillgång till Adobes produkter såsom Creative Cloud. Vi på NetIntegrate är certifierade och kan erbjuda din organisation licenser från Adobe. Kontakta oss om du vill veta mer om Adobes produkter.

Layer2

Vi jobbar tillsammans med Layer 2 Leading Solutions med deras produkt "cloud connector".


Lenovo

Vi använder oss av Lenovo datorer och därför rekommenderar vi dem till våra kunder. Lenovo har kraftfulla och tåliga bärbara datorer som är perfekt för dig som ofta tar datorn med dig.  Techdata

Techdata är en distributör av en mängd produkter inom IT och telekom. Vi beställer produkter i stort sätt alla våra produkter via Also såsom Lenovo datorer, Microsoft licenser, tillbehör till datorer och skrivare.