PARTNERS

Also Distributör

Also är en distributör av en mängd produkter inom IT och telekom. Du som kund erbjuds ett stort utbud av produkter som vi kan leverera tillsammans med våra tjänster molntjänster. Vi beställer i stort sätt alla våra produkter via Also såsom Lenovo datorer, Microsoft licenser, tillbehör till datorer och skrivare.

Microsoft

Hos oss får du tillgång till en Microsoft silver partner med lång erfarenhet av att arbeta med Microsoft365 , Teams, SharePoint, OneDrive, Planner, Microsoft 365 applikationerna samt allt annat som ingår i Microsoft 365.

Du får även tillgång till alla Microsofts tjänster i Azure.

 Vi är din guide i molnet.

Lenovo

Vi använder oss själva av Lenovo datorer och därför rekommenderar vi dem till våra kunder. Lenovo har kraftfulla och tåliga bärbara datorer som är perfekt för dig som ofta tar datorn med dig.  Codetwo

Med produkter från vår partner Codetwo kan din organisation få backup på mail och filer i Office 365. En backup som försäkrar att data inte försvinner från din organisation. Codetwo erbjuder även lösningar för flytt av mail till och från Office 365.

Bintec-Elmeg

Med säkra och stabila nätverksprodukter är ett måste för att kunna arbeta med molntjänster. Med hög kvalitet och ett egenutvecklat operativsystem byggt på Unix kan du dra nytta av produkter från Bintec-Elmeg. Brandväggar med stöd för IP-telefoni, trådlösa nätverk för kontor och industri, samt telefonväxlar är produkter vi hjälper dig med.

Adobe

Vi har tillgång till Adobes produkter såsom Creative Cloud. Vi på NetIntegrate är certifierade och kan erbjuda din organisation licenser från Adobe. Kontakta oss om du vill veta mer om Adobes produkter.

EET

EET är en distributör av en mängd produkter inom IT och telekom. Vi beställer framför allt produkter för nätverk från Ubiquity.