Cloud Security

Vad är Cloud Security?
Cloud Security är precis som det låter, säkerhet för molntjänster. 
Det absolut viktigaste för oss är att ni som företag känner er trygga med de system vi sätter upp åt er. Vi hjälper er med eran säkerhet med hjälp utav Cloud Security. Med Cloud Security kan du begränsa åtkomsten i Sharepoint så endast behörig personal har tillgång till informationen som ligger i Sharepoint, på så sätt håller du obehöriga personal borta från känslig information. Cloud Security har många säkerhetsfunktioner, en funktion som våra kunder använder sig mycket av är att sätta upp begränsningar. Begräsningar gör så en mottagare enbart kan ta emot och läsa de dokument eller mail som skickats och mottagaren kan inte heller kopiera eller skicka innehållet vidare utanför företaget. 

Cloud Security har även en annan smart funktion som ger er högre säkerhet, nämligen två-faktors autentisering. Två-faktors autentisering innebär att du kompletterar lösenord med en mobil-app där du måste verifiera inloggningen. Låt oss säkra ert system så ni slipper hantera dem själva. 

5 funktioner som gör molntjänster ännu säkrare:
• Microsoft 365 säkrar upp din lagrade information i molnet både från din mobil och dator.
• Enkelt införande av två-faktors inloggning med lösenord i kombination med engångskod via mobil-app eller SMS.
• Du kan på ett säkert sätt radera företagsinformation, men behålla det i din privata telefon. 
• Du kan styra från vilka platser användarna kan nå olika funktioner i Office 365, så användaren enbart har åtkomst via en företagsgodkänd dator eller mobil.
• Klassificera dokument och e-post som innehåller känslig information. Med klassificering kan du även blockera läckage av känslig information.

Hur kan vi hjälpa dig? 
Du kan få hjälp av oss på NetIntegrate för att säkra upp Office 365s olika funktioner. Vi hjälper er med eran säkerheten i kombination med flexibilitet, vilket ger dig en tryggare arbetsplats. Det är viktigt för oss att du och dina kollegor känner er bekväma och trygga med systemet vi sätter upp. Detta kan låta komplicerat men våra kunder säger att vi kan förklara teknik på ett vanligt språk. Om Cloud Security låter som något för er genomför vi gärna en demo för dig och dina kollegor. Vi kan även hjälpa dig göra en kravspec på införande. Vill du veta mer om säkerhet i molntjänster har vi ett antal utbildningar, titta på vårt kursutbud och lär dig mer.