Aktiviteter

Webinar Modern workspace

Har du funderat över hur ni som organisation ska kunna anpassa er arbetsmiljö för att arbeta oberoende av tid, plats och enhet?

Under detta webinar får du ta del av möjligheterna som Microsoft 365 kan ge er som företag. Din organisation kan dra nytta av Microsoft 365 i paketeringen Rentworkplace. Du får på detta webinar en inblick i vad du kan se på mässan Workspace Sweden 2020 

Anmälan
Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Möt netintegrate på WOrkspace sweden 2020

Träffa NetIntegrate på mässan Workspace Sweden 2020 som är samtidigt som mässan Furnitue&Light på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Din guide i molnet Ove Bristrand och hans kollegor på NetIntegrate samt även en del samarbetspartner, kommer visa hur du kan arbeta oberoende av tid, plats och enhet med paketeringarna i Rentworkplace.

Anmälan NetIntegrate på mässan
Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Webinar om Rentworkplace

Fick du inte chansen att besöka vår monter på mässan Workspace Sweden 4-6 februari på Stockholmsmässan? Delta på webinar och ta del av vad paketeringen Rentworkplace kan ge din organisation. Även om du besökte oss på mässan kan du ha nya funderingar du vill ha svar på.

Din guide i molnet Ove Bristrand tar dig genom innehållet i Rentworkplace samt gör en sammanfattning av mässan samt guidar dig hur din organisation kan dra nytta av att arbeta oberoende av tid, plats och enhet.

Anmälan Rentworkplace
Nemo quaerat nam beatae iusto minima vel

Seminarie din digitala arbetsplats

Save the date! Vi kommer snart med mera information om ett seminarium där vi följer upp och förtydligar det vi visade på mässan Workspace Sweden om konceptet Rentworkplace.

RSVP Read More