Aktiviteter

Webinar smarta formulär som automatiseras

Vill du dra nytta av de funktioner som finns i Microsoft 365 för automatisering? Du får lyssna på Peter Rhodin på Microsoft som inleder därefter kommer Ove från NetIntegrate att ge tips på vad som kan automatiseras

Du kommer få ta del av ett erbjudande i slutet av detta Webinar.

Video vill jag ha

Webinar Microsoft 365 under huven

Vill du dra nytta av de funktioner som finns "under huven" i Microsoft 365? Först inleder Peter Nicks från Microsoft därefter kommer Ove att dela med sig av sina drygt 10 år med Microsofts molntjänster.

Du kommer få ta del av information om bl.a. säkerhetsfunktioner i Microsoft 365 . Du får även chansen att ställa frågor den sista kvarten.

Anmälan

Webinar arbeta platsoberoende med Microsoft 365 säkerhet

Nu i utmanande tider delar Ove på NetIntegrate med sig av sina erfarenheter av att arbeta plastoberoende. Ove har sedan 90-talet arbetat till och från på distans både i svenska, engelska och tyska företag.

Du kommer få ta del av information om bl.a. säkerhetsfunktioner i Microsoft 365 presenterade av Roger Morell från Microsoft. Du får även chansen att ställa frågor den sista kvarten.

Anmälan
Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Webinar om Rentworkplace

Anmälan Rentworkplace

Delta på webinar och ta del av vad paketeringen Rentworkplace kan ge din organisation. Ett paket för att arbeta platsoberoende.

Din guide i molnet Ove Bristrand tar dig genom innehållet i Rentworkplace samt guidar dig hur din organisation kan dra nytta av att arbeta oberoende av tid, plats och enhet.

Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Webinar om ärendehantering för tjänsteföretag

Anmälan

Nästan alla service- och konsult-företag utför arbete för sina kunder som egentligen är ett ärenden. Det är fortfarande år 2020 att det dokumenteras manuellt på papper och ibland på mail. Ärendehantering kan enkelt ske digitalt, den stora fördelen är inte att det sker digital när du arbetar med ärenden. Det största fördelen är att du kan mäte hur pass effektivt ni hanterar ärenden samt hur ni kan följa upp resultat och lönsamhet.

.

Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Webinar om säkerhet inför semestern med Microsoft 365

Anmälan

Nu är det sommar och nu är det sol och nu är det svängdörr till datorn, nä så går inte sången. Tyvärr sker det ofta en del problem med säkerheten under sommaren. Ta del av tips från din guide i molnet hur du kan säkra upp lagrad data, din dator samt mobiltelefon med Microsoft 365.

Thom Tallbäck från Also(distributör av bl.a. Microsoft 365) inleder och därefter kommer Ove med sig av tips som han samlat på sig under 36 år i IT-branschen. 

.