Kompetensutveckling med NetIntegrate

Visste du att vi genom utbildning kan bli minst 10 minuter effektivare – per dag? På ett år blir det en hel arbetsvecka per anställd. Det har min samarbetspartner Agneta Rebo på Rebo & Stappe gjort en kalkyl på som vi får dela med oss av.

Tänk vilken effektiv verksamhet du skulle bygga upp genom att kontinuerligt utbilda personalstyrkan. Speciellt i de system som alla använder på daglig basis.

En viktig del av vårt erbjudande är just kompetensutveckling. Detta gör vi hos de företag som vi jobbar med och även via samarbetspartners. Som mentor hjälper vi företag i både införande och handhavande av molntjänster.

Alla projekt vi arbetar med avslutas alltid med kompetensutveckling i användarhantering av samtliga som berörs av tjänsterna. Vår målsättning är att alla ska känna sig både trygga och kompetent för att självständigt arbeta med systemet i fråga utan att känna att de behöver kontakta oss för support.

Den snabba utveckling som digitaliseringen innebär gör att kunskap lätt kan bli föråldrad. Därför förordar vi ett livslångt lärande och med oss är det möjligt att med jämna mellanrum få besök av Ove från NetIntegrate som Cloud Mentor. Beroende på vad som passar er bäst, så kan ni välja att lägga kompetensutvecklingen under en halv- eller heldag. Som kund hos oss får du också tillgång till en självstudieportal där bra guider och videos finns att tillgå dygnet runt.

Vi har arbetat med SharePoint sedan 2006 och har mellan 2013-2017 utbildat blivande SharePoint-konsulter på yrkeshögskolan Medieinstitutet.