Arbeta smart med Office 365-1 dag

 

Målet är att du ska känna att du är vän med Office 365. Därmed kan du bli mer effektiv och arbeta smart och på rätt sätt med Office 365. Med kunskapen kan du bli effektivare i din vardag.

Målgrupp:

Kursen är anpassad för dig som känner dig osäker på hur du på effektivaste sättet ska kunna arbeta med Office 365. Även du som har fått ansvaret för att ansvara för Office 365 när ni på företaget ska införa det.

Förkunskaper:

Förståelse för att Office 365 kräver ett nytt arbetssätt, du ska ha använt Office 365 och lärt dig hitta till de vanligaste funktionerna.

Kursledare:

Ove Bristrand har utbildat många i att arbeta med Office 365. Ove har själv arbetat med Microsofts molntjänster sedan 2009

Innehåll

 

Kursen hålls på Ulvsunda Kontorshotell i Bromma där NetIntegrate har kontor. Lunch och fika ingår i kursavgiften som är 5 800 kronor plus moms. Kurstiden är 9-16, kursledare finns på plats 8.30-16.30.

Kursavgiften faktureras vid anmälan med 30 dagars betalningsperiod dock senast innan kursstart. Anmälan är bindande, du kan flytta till annat tillfälle om det finns plats. Du kan även överlåta din plats till annan deltagare.

 

Anmäl dig till kursen