Dynamics 365 system för digitalisera affärsprocesser

Att följa arbetet i hantering av serviceärenden manuellt fungerar i väldigt liten skala, när ditt företag blir större krävs det rutiner och processer för att hänga med.

Du kan via dator, surfplatta eller mobil skapa och uppdatera arbetsordrar digitalt, du kan även lägga till produkter och tidsåtgång för att få med alla kostnader.
Dynamics 365 är ett system som kan anpassas efter dina behov, du behöver inte veta hur du ska få systemet att göra vad du vill. Vi genomför en analys av dina behov som sammanställs i en aktivitetsplan och vid implementationen deltar vi som rådgivare.

Det är inte så komplicerat som det låter, vi har anpassat arbetssättet efter att även digitalisera och automatisera så mycket som möjligt av vårt arbete. Det gör att vi behöver inte lägga så mycket tid på att hjälpa dig, en tid som vi tar på största allvar är att lära dig och dina kollegor att använda systemet. Vi lägger fokus på att ni ska vara självgående och arbeta på samma sätt.

Du drar också nytta av att vi kan det nya sättet att anpassa system som Dynamics 365 på det sätt som Microsoft har tänkt att vi i branschen ska jobba.

Att du och dina kollegor ska kännasig bekväm med systemet är en självklarhet för oss, våra kunder säger att vi kan förklara teknik på ett vanligt språk.

Vi genomför gärna en demo för dig och dina kollegor vill du att vi kommer till er så gör vi det, vi kan göra det via nätet.

 

Boka en demo